5 Son Moda Bol Paça Pantolon

Pantolon

Pantolonlar, insanların tarihte yaptığı ilk giysidir. Buzul çağında olduğu gibi, insanların ilk önce vücutlarının alt kısımlarını örtmesi gerekiyordu. Geniş paça pantolonlar da en ünlü pantolon türlerinden biridir. Bu pantolonlar, modern zamanlarda bazı eski moda hisleri yayan bir dizi vintage ile klasiktir. Geniş paçalı pantolonlar rahattır ve şimdiye kadarki en önde gelen modada yerini alır. 

Geniş paçalı moda asla eskimez ve her yeni koleksiyon ve tasarımla moda dünyasını her zaman ateşler. Bu pantolonlar şıktır ve her etkinlikte görünümünüzü renklendirmek için en iyi seçimdir. Aşağıda, sahip olabileceğiniz 5 modaya uygun geniş paçalı pantolon stili bulunmaktadır:

  1. Gauço Pantolon

Gaucho pantolonları, genellikle alt bacak bölgesinde bir yerde biten kapri uzunluğundaki pantolonlar gibidir. Bu pantolonlar, gevşek bağlantı parçaları ve üst kısımda uyluk bölgesinden sıkıca oturan biraz bol bir tarza sahiptir. Bu pantolonlar ilk olarak 1960’larda moda olarak ortaya çıktı ve 1970’lerde popülaritesinin zirvesine ulaştı. 1970’lerin modasında ilk hit oldular. Oldukça Rahat olan bu pantolonlar, Ayakkabı Dünyası Promosyon Kodu ile bu özelliği sayesinde popülaritesini doruklara çıkarıyor. 

  1. Denizci Pantolon

Adından da anlaşılacağı gibi, bu pantolonlar ilk zamanlarda denizcilerin önemli bir tercihiydi. Daha sonra erkek giyim de dahil olmak üzere kadın modası ve stilleri arasında ilk sırada yer aldı. Bu pantolonlar; sağlam pamuklu, aynı zamanda su geçirmezlik özelliğine sahip, dayanıklı bir malzeme olan kanvastan yapılmıştır. Kanvas malzeme gemiler için yelken yapmada ve aynı zamanda resimler için kullanılır. Onunla yapılan bu denizci pantolonları, kalça bölgesinden geniş paça ve üstten düzdür.

  1. Lale Pantolon 

Lale pantolonlar en popüler pantolon türüdür ve son birkaç yıldır en çok trend olan moda trendlerinde başı çekmektedir. Bu pantolonlar, onlara adını veren belirgin bir lale şekline sahiptir. Gevşek bağlantı parçalı, bol paçalıdır ve ayak bileği bölgesinin hemen üzerinde biraz büzgülüdür. Ayak bileği bölgesinden V şeklinde tasarımı, benzersiz ve şık görünmelerini sağlar. Ayrıca genellikle yaz modası için yapılır.

  1. Palazzo Pantolon 

Palazzo pantolonlar, en yaygın ispanyol paça pantolon türlerinden biridir. Alt bölgeden kalça bölgesine doğru daha geniş olan klasik bir A kesim tasarıma sahiptir. Bu pantolonlar 1930’ların sonunda popüler oldu ve 1960’larda popülerliğinin zirvesine ulaştı. Son zamanlarda kadınlar, içinde eski tip bir dokunuş olan klasik manyetik stillere sahip bu eski moda pantolonlara hala düşkün. Palazzo pantolonlar o zamandan beri artık kadın modasının düzenli bir parçası.

  1. İspanyol Paça Pantolon 

İspanyol paça pantolonlar en iyi çan dipli pantolonlar olarak bilinir. Diz bölgesinden ayak parmaklarına kadar geniş bir çan etek ve geniş bacakları vardır ve bölge boyunca geniş bir etek oluştururlar. Bunlar en eski pantolon biçimleridir ve 1960’ların başındaki gençlik kültürüyle başlayıp buradan popülerlik kazanır ve hala en popüler kadın modası listesinde yer alarak asla eskimez. Bu pantolonlar kısa topuklu ayakkbılar, yüksek topuklu ayakkabılar ve rahat spor ayakkabılarla harika görünür. 

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *